Gröna bönor promenadsällskap

Gröna bönor promenadgrupp

Avstressande, rogivande promenader
i tystnad och tryggt sällskap.


Gillar du att vara i skogen, men inte ensam? Gröna bönor är en grupp för dig som vill få lugn och återhämtning i naturen i tryggt sällskap.


Ungefär varannan vecka går vi ut i Täbys vackra natur på en ca 1,5 tim stillsam promenad. Vi går i tystnad för full fokus på avspänning och stresslindring - inga krav på att vara "social". På vägen gör vi en kort meditation eller andningsövning. Jag kan även ge dig tips kring mindfulness och hur du kan få in det i vardagen, bara fråga! (Jag är Dipl Mindfulnessinstruktör).


Klicka nedan och få inbjudan till vår privata Facebook-grupp, det är bara där du ser datum och kan anmäla dig. Du binder inte upp dig för ett visst antal tillfällen, utan går med när du har tid och lust. Vid anmälan swishar du 200 kr per gång eller köper klippkort med 3 ggr för 550 kr. Friskvårdsbidrag kan användas.


Vi går i alla väder (kanske inte spöregn). Bra klädda kan vi njuta av läkande naturupplevelser även om inte solen skiner. Du kommer precis som du är och deltar så aktivt du vill. Hör gärna av dig med frågor eller önskemål, hälsar Åsa

Curia Kroppsterapi & friskvård, Åsa Renman, asa@curia.nu, 070-740 35 50

Flintvägen 5, 187 34 Täby. Godkänd för F-skatt, org.nr. 650305-1168