Tjänster/priser

Tjänster och priser

Priserna anges inkl 25 % moms. Du kan betala via Swish, Bg eller kontant.

Förköp av 5 st massagebehandlingar ger 10 % rabatt, och du bokar sedan dina behandlingar vid behov. Rabattpaket kan även köpas för andra behandlingar.

Vid behov av en längre/tätare behandlingsserie med laser, kan jag göra individuella rabattpaket. Du kan också hyra en Treatlite laser för egenvård hemma.

När du bokar, räkna med att första behandlingen tar längre tid då vi pratar och jag undersöker lite mer. Jag brukar avsätta 75-90 minuter för ditt första besök. (Gäller främst behandlande massage vid specifika besvär.)


Behandling

 Pris

Klassisk svensk massage, 45 min

Friskvårdande massage inkl. djupgående grepp/pressur vid behov.

600 kr

Medicinsk massageterapi, 45-75 min

Behandlande massage inkl. djupgående grepp/pressur, samt vid behov töjningsbehandling. Tid efter behov, priset är detsamma.

720 kr

Avslappningsmassage, 45 min

Mjukare massage utan djupgående behandling.

600 kr

Avslappningsmassage, 60 min

Mjukare massage utan djupgående behandling.

720 kr

Laserterapi första besöket, 45 min (inkl undersökn./bedömning).

720 kr

Laserterapi i samband med massagebehandling

130 kr

Laserterapi separat behandling, ca 20 min 

390 kr

Ansikts- och huvudmassage "Naturlig Facelift", 45 min

Avslappnande, balanserande och lyftande massage/ansiktszonterapi

790 kr

Ansikts-/huvudmassage "Naturlig Facelift" + ansiktsbehandl.

60 min avslappnande, balanserande, lyftande massage som ovan, inkl. ansiktsbehandling med svenska ekologiska örtprodukter.

950 kr

Huvudmassage inkl. nacke/hals/käke och laserterapi, 45 min

Lämplig vid t ex huvudvärk, käkspänningar, tandgnissling och stress.

730 kr

Treatlite laser för egenvård                                   Hyra 1 vecka

Lättanvänd, behandlingsguide medföljer.       Vecka 2 osv, per vecka


500 kr
350 kr

Massage är den perfekta gåvan!

Presentkort på valfri behandling är
alltid uppskattat och passar alla.

Jag gör handgjorda, delvis kalligraf-erade kort efter dina önskemål.

Mejla vilken behandling du vill ge (se Tjänster & priser), förnamn som ska stå på kortet, önskad hälsningsfras (t ex Grattis, Tack etc) och om du önskar grått, grönt eller orange kort.

Jag levererar inom några dagar i neutralt kuvert, med faktura för betalning i efterskott via Swish eller Bg. Kortets kuvert lämnas öppet så att du kan skriva till eller lägga med något om du vill.


För att garantera leverans i tid, är det bra om du beställer senast 1 v i förväg.

Hur går det till?

 

Vid första besöket pratar vi om din sjukdomsbakgrund

och aktuella problem. För att kunna ge en effektiv och säker behandling behöver jag också veta om du har några diagnoser eller skador och om du tar någon medicin.


Om jag finner behov, hänvisar jag ibland till kiropraktor, läkare eller annan vårdgivare. Jag ger dig i så fall min rekommendation men det är förstås ditt eget ansvar och beslut vilka vårdgivare du vill ta hjälp av.

 

Du tar av dig kläderna (utom underkläder) och får stå upp en stund medan jag gör en hållningsanalys; tittar på ev. obalanser och hur du fördelar kroppsvikten. Jag gör också olika tester, beroende på dina behov, till exempel rörelse- och muskelfunktionstester. (Vid avslappningsmassage görs en kortare undersökning och få eller inga tester. Vid ansikts- och huvudmassage görs ingen undersökning alls.)

 

När du har lagt dig på massagebänken känner jag igenom muskler och leder för att lokalisera eventuella problem. Efter det ger jag behandling, som kan bestå av massage, pressur på triggerpunkter och/eller muskeltöjningar av en eller flera muskler.

 

Om så behövs, får du råd om hur du själv kan träna upp försvagade muskler och stretcha de som är förkortade/ strama. Ofta bokar vi nästa besök (eller lägger upp en längre behandlingsplan) innan vi skiljs åt.

 

Jag anpassar arbetssättet efter dina önskemål, så tveka inte att tala om hur du vill ha behandlingen. Om du t ex tycker att jag trycker för lätt/hårt ska du säga det. Så hjälps vi åt att få bästa resultat för just dig.

Efter behandlingen


Massage påverkar inte bara muskler och leder, utan också många andra viktiga funktioner i kroppen. Exempel är nervsystemet, hormonutsöndring, blodcirkulation och lymfcirkulation. Efter en behandling kan du därför känna dig lite yrvaken, frusen eller "mosig" men det går snabbt över. Efter djupare behandling, muskeltöjningar och pressur kan du känna av ömhet och en slags träningsvärk. Det är helt normalt och går över efter någon dag.


Ofta blir man också både törstig och kissnödig efter behandlingen. Det är direkta effekter av cirkulationsök-ningen och en naturlig utrensning, som är bra för dig. Drick gärna mycket vatten så underlättar du för kroppen att göra sig av med slaggprodukter. Om du har möjlighet, undvik att planera in krävande aktiviteter direkt efter besöket. Det kan vara skönt att ta det lugnare en stund.


Behandling med kunskap och respekt

 

Curia erbjuder både rehabiliterande och förebyggande behandling: Jag testar och utreder problem i rörelse- och stödjeorganen och behandlar dem med massageterapeutiska metoder. Vid behov får du råd kring träning och stretching. Jag ger också massage för allmän avslappning och friskvård. Att ta massage regelbundet kan göra stor skillnad för att undvika skador i framtiden. Och för många är det efterlängtat att bara få en stunds egen tid - lite vardagslyx för kropp och själ.

 

Målen med massagebehandling är ofta att lösa upp spänningar, öka rörlighet och lindra smärta. Det kan också vara att underlätta djupare andning, förbättra sömn och minska stress, och därigenom bidra till god allmänhälsa och livskvalitet.

 

Mitt signum är effektiva behandlingar, stor insikt i smärtproblematik och hög servicenivå. Det finns massor av kompetenta vårdgivare i Stockholm, men ibland kommer patientbemötandet i kläm. Jag ser det som självklart att möta kunden med respekt. Känner du dig bra mottagen och kan slappna av, blir också

resultatet av den medicinska behandlingen bättre.