Anmälan kurser

Anmälan kurser

 
 
 
 
 
 
 
Nej
Ja, deltagit här
Ja, annat (beskriv gärna nedan)
 
Nej
Ja (beskriv gärna nedan)
 
Javisst!
 
 
 

Viktig information


Kolla mejlen! Om vädret ser ut att bli dåligt, flyttas kurser som hålls utomhus till annan dag. Jag kollar alltid flera prognoser och avvaktar så länge som möjligt innan jag beslutar om att ställa in. Eventuellt inställd kurs meddelas via mejl kvällen före. Håll lite extra koll på din inkorg (titta även i skräppostmappen).

Flyttas kursen erbjuds du såklart plats ett senare tillfälle. Om detta inte passar för dig återbetalas erlagd avgift.

Anmälan: Senast 2 dagar före kursen via formuläret här intill. Ibland finns återbudsplatser, så vid intresse i sista minuten kan du alltid höra av dig till asa@curia.nu. Om den kurs du är intresserad av är fullbokad, kan du ställa dig på väntelista. Då hör jag av mig bums om det kommer återbud eller nyinsatta datum.

Betalning: Efter anmälan får du en bekräftelse och faktura via mejl (inom ett dygn). Betalning sker före kursstart via Swish eller Bg.
Obs! Swish-numret är inte samma som mitt mobilnummer.

Avbokning: Senast 24 tim före kursstart. Vid sjukdom kan du avboka med kortare varsel, och delta på motsvarande kurs ett senare datum eller få pengarna tillbaka. Mejla avbokning till asa@curia.nu.


Säkerhet: Har du en sjukdom/skada som kan påverkas av aktiviteten måste du meddela det i anmälan så att vi kan stämma av. Du deltar på egen risk och Curia ansvarar inte för eventuella skador deltagare kan få under eller efter vandringen. Jag har med mig första hjälpen-kit och är utbildad i HLR.

Ingen dag som passar?


Mejla intresseanmälan och få inbjudan till nästa kurs >


(Tidigare deltagare får inbjudan automatisk.)