Dagsretreat

Dagsretreat

Fokus och vila i tystnad

Mindfulness ¤ Meditation/andning ¤ Avslappning
Nya dagsretreat kommer, önska gärna tid


Välkommen till en dag för återhämtning och ny energi på Norrorts Yoga & Hälsa - en stilla oas på landet men bara 10 min från Täby Centrum.

I en omsorgsfullt renoverad, 100 år gammal byggnad, har Jonathan och Julia skapat en vacker och rogivande miljö. Jag är verkligen glad att få möjlighet att bjuda in dig till lugnet i de här underbara lokalerna.

Här får du egen tid att vila från alla borden och måsten, och stressa av. Du behöver inte göra något för någon annan, vara på ett särskilt sätt, hålla masken eller vara "duktig". Bara landa i nuet och fokusera på dig själv och vad du behöver just nu

Efter samling och introduktion, hålls resten av retreaten i tystnad. Det betyder att du guidas genom meditationer och mindfulness-övningar, men inte pratar eller interagerar med övriga deltagare (men jo, man får ställa frågor och man får nysa :-). Du får också känna in din kropp i djupandning och långsam mindfulnessyoga. Om vädret tillåter gör vi även en stilla mindfulnessvandring i naturen. 

Under dagen kan du se fram emot:

- Mindfulness: kort teori och enkla övningar i medveten närvaro. Vi pratar också om positiv psykologi, tillit, att släppa taget, och några andra av de nio attityder som är grunden i modern mindfulness. Du får med lite dokumentation hem, som du direkt kan använda i din vardag.

- Meditation: olika sittande meditationer för mer fokus och sinnesro, och liggande djupavslappnande kroppsscanning.

- Mindfulness-yoga: även kallad medveten rörelse - en långsam och fri yogaform alla kan göra. Här är inte specifika övningar eller positioner viktiga, utan vi fokuserar enbart på att vara närvarande i rörelserna och känna in hur det känns i kroppen.

- Mindfulnessvandring i skogen vid fint väder. Om vädret tillåter kanske vi även flyttar ut något av våra pass.

- Lunch och fika: Enkel plockmat till lunch (även vegetariskt), och eftermiddagskaffe/-te. Förfriskningar finns framme hela dagen.

Fakta

Tid: Nya datum kommer, önska gärna!

Plats: Norrorts Yoga & Hälsa, Lövsättravägen 5, Vallentuna (på gränsen till Täby). Platsen ligger strax norr om Ulna golfbana, se karta här.

Pris: 950 kr inkl moms/person för retreat, enkel lunch och dryck. Har du friskvårdsbidrag från jobbet, kan du använda det.

Antalet platser är begränsat.Har du önskemål eller frågor, hör gärna av dig:
asa@curia.nu eller 070-740 35 50.