Kommande kurser

Kommande kurserMindfulness i naturen, halvdag
Inga fler datum denna säsong.

Kursen genomförs på förfrågan, om ni är minst tre personer. Föreslå gärna önskat datum. Naturen är vacker, rofylld och läkande året om!


Det här är kursen för dig som vill få en introduktion till mindfulness och komma igång med meditation. Här får du enkla, effektiva verktyg som du direkt kan använda i din vardag. Redan efter några veckors träning kan du uppleva mer medveten närvaro, lugn och fokus, och bli bättre på att ta befälet över din tillvaro.

Vi kombinerar sköna naturupplevelser med grundläggande information om mindfulness och korta meditationer. Vi vandrar i skogarna kring Mörtsjön och Fjäturen, ca 4,5 km. Tempot är lugnt och vandringen sker delvis i tystnad. Du behöver inte prestera något, bara ha ett öppet sinne, och du har gott om tid att tanka energi och koppla av. Vi varvar promenaden med stop för teoripass och meditation.

Vandringen kräver inte god kondition men innehåller skogens normala "hinder" som steniga backar och rötter. Bra klädda kan vi njuta av naturen även om inte vädret är perfekt, men blir det regn kan kursen flyttas till annan dag (se nedan).


Datum: Inga fler datum denna säsong, kursen återkommer i vår.

Tid: Kl 10.30-ca 14.00

Plats: Skogen kring Mörtsjön och Fjäturen i Täby. Vi ses på parkeringen vid Mörtsjöns förskola, Sollentunav. 72, Täby (karta). Ta höger efter förskolan, "P Mörtsjön". Gratis parkering. Efter en kort samling börjar vi gå ca 10.45. OBS! Blir du försenad, meddela mig på 070-740 35 50.

Pris: 590 kr inkl moms, som betalas via Swish/Bg (i nödfall kontant på plats). När du har anmält dig, får du en bekräftelse med information samt din faktura. Efter kursen blir jag glad för din feedback :)

Anmälan: Senast 2 dagar före kursstart. Avbokning senast 24 tim före kurs. Vid dåligt väder flyttas kursen till annan dag. Ev inställd kurs meddelas via mejl kvällen före, så kolla din inkorg! (Flyttas kursen till en dag som inte passar dig, återbetalas erlagd avgift till fullo.)

Ta med: Sittunderlag, dricka, mellis/snacks, ev. papper och penna. Välj oömma sköna skor och mjuka kläder. Vi sitter ibland på marken.


Ang. Corona! Deltag bara om du är helt frisk (vid återbud pga sjukdom får du pengarna tillbaka). Vi är en liten grupp, men det är såklart viktigt att alla tar ansvar för att hålla avstånd.

Obs! Vandringen sker i lågt tempo i lättillgänglig terräng, men du deltar på egen risk. Har du någon medicinsk diagnos som kan påverkas av aktiviteten, måste du meddela det i anmälan. Curia ansvarar inte för ev. skador eller besvär deltagarna kan få under eller efter vandringen. Jag har med mig första hjälpen-kit och är även utbildad i HLR.

Anmäl dig här

 
 
 
 
 
 
 
Nej
Ja (beskriv gärna nedan)
 
Nej
Ja (beskriv gärna nedan)
 
Javisst!
 
 
 

Curia Kroppsterapi & friskvård, Åsa Renman, asa@curia.nu, 070-740 35 50

Flintvägen 5, 187 34 Täby. Godkänd för F-skatt, org.nr. 650305-1168