Anmälan och info

Anmälan

 
 
 
 
 
 
 
Nej
Ja (beskriv gärna nedan)
 
Nej
Ja (beskriv gärna nedan)
 
Javisst!
 
 
 

Viktig information


Håll ett öga på mejlen! Kurser som hålls utomhus flyttas till en annan dag om vädret ser ut att bli dåligt. Jag kollar alltid tre olika prognoser och väntar in i det längsta innan jag beslutar om att ställa in. Eventuellt inställd kurs meddelas via mejl senast kvällen före. Håll lite extra koll på din inkorg (titta även i skräppostmappen för säkerhets skull). Flyttas kursen erbjuds du förstås plats en annan dag. Om det nya datumet inte passar för dig återbetalas erlagd avgift.

Anmälan: Senast 2 dagar före kursen via formuläret här intill. Ibland finns återbudsplatser, så vid intresse i sista minuten kan du alltid höra av dig till asa@curia.nu. Om den kurs du är intresserad av är fullbokad, kan du ställa dig på väntelista. Då hör jag av mig bums om det kommer återbud eller nyinsatta datum.

Betalning: Efter anmälan får du en bekräftelse och faktura via mejl (oftast inom ett dygn). Betalning sker före kursstart via Swish eller Bg. Obs! Swish-numret är inte samma som mitt mobilnummer.

Avbokning: Senast 24 tim före kursstart. Vid sjukdom kan du avboka med kortare varsel, och delta på motsvarande kurs ett senare datum eller få pengarna tillbaka. Mejla avbokning till asa@curia.nu.


Säkerhet: Har du en sjukdom/skada som kan påverkas av aktiviteten måste du meddela det i anmälan så att vi kan stämma av. Du deltar på egen risk och Curia ansvarar inte för eventuella skador deltagare kan få under eller efter vandringen. Jag har med mig första hjälpen-kit och är utbildad i HLR.


Om Corona: Deltag bara om du är helt frisk sedan minst två veckor! Vi är en liten grupp och kursen hålls så smittsäkert som möjligt, men det är förstås viktigt att alla tar ansvar och håller avstånd. Är du det minsta tveksam till om du bör delta, hör gärna av dig.

Ingen dag som passar?


Mejla intresseanmälan och få inbjudan till nästa kurs >


(Tidigare deltagare får inbjudan automatisk.)