Aktuella kurser

Aktuella kurser


Mindfulness i naturen, halvdag
Välj 20/4 eller 23/4


Kursen passar dig som vill få en introduktion till mindfulness och komma igång med meditation. Här får du enkla verktyg som du direkt kan använda i din vardag. Redan efter några veckors träning kan du uppleva ökad medvetenhet och lugn. Du hittar nya sätt att ta befälet över tillvaron med mer fokus och balans.

Vi blandar sköna naturupplevelser med teori, övningar och meditation. Tempot är lugnt och vandringen sker delvis i tystnad. Du behöver inte prestera någonting, bara ha ett öppet sinne, och du har gott om tid att tanka energi och koppla av. Vi vandrar i skogarna kring Mörtsjön och Fjäturen ca 3,5-4,5 km - lite olika från gång till gång. På vägen gör vi några stopp, varav ett längre så vi hinner fika.

Vandringen kräver inte god kondition men innehåller lite steniga backar och rötter. Bra klädda kan vi njuta av naturen även om vädret inte är perfekt, men blir det regn kan kursen flyttas (se nedan!).


Datum: Välj tisd 20/4 eller fred 23/4

Tid: Kl 11.00-ca 14.00 (sluttiden kan variera något)

Plats: Vi ses på parkeringen vid Mörtsjöns förskola, Sollentunav. 72, Täby (karta). Gratis parkering. Efter en kort samling börjar vi gå ca 11.15. Blir du försenad, meddela mig snarast på 070-740 35 50.

Pris: 590 kr inkl moms, betalas via Swish/Bg före kursdagen (i nödfall kontant på plats). Efter anmälan mejlar jag en bekräftelse och faktura. 

Anmälan: Senast 2 dagar före kursstart. Avbokning senast 24 tim före. Vid dåligt väder flyttas kursen till annan dag. Ev. inställd kurs meddelas via mejl kvällen före, så håll ett öga på inkorgen! (Flyttas kursen till en dag som inte passar dig, återbetalas erlagd avgift.)

Tänk på: Ta med sittunderlag, dricka och litet mellanmål, ev. papper och penna. Välj oömma sköna skor och kläder i flera lager. Vi sitter ibland på marken, och det kan vara både fuktigt och kallt.


Ang. Corona: Deltag bara om du är helt frisk (vid återbud pga sjukdom får du pengarna tillbaka). Vi är en liten grupp, men det är viktigt att alla tar ansvar och håller avstånd.

Obs! Har du en sjukdom/skada som kan påverkas av aktiviteten måste du meddela det i anmälan. Du deltar på egen risk och Curia ansvarar inte för eventuella skador eller besvär deltagare kan få under eller efter vandringen. Jag har med första hjälpen-kit och är utbildad i HLR.

Missa inte nästa tillfälle!

Mejla ditt namn så flaggar jag inför nästa kurs >

(Tidigare deltagare får inbjudan automatisk.)

Anmäl dig här

 
 
 
 
 
 
 
Nej
Ja (beskriv gärna nedan)
 
Nej
Ja (beskriv gärna nedan)
 
Javisst!